Cilji in vizija 2024-2027

Z veseljem Vam pišemo, da delimo naše vizije in cilje za obdobje med letoma 2024 in 2027. Verjamemo, da bomo skupaj lahko dosegli velike uspehe in nadgradili našo vlogo v skupnosti specialty kave.


1. Ljubljana Coffee Fest: Naš cilj je, da postane Ljubljana Coffee Fest ključni dogodek za vse ljubitelje specialty kave v regiji.

2. Trikrat letno učni seminarji: Načrtujemo organizacijo treh strokovnih seminarjev letno, ki bodo nudili članom priložnost za izobraževanje in izmenjavo znanja.

3. Tekmovanja na področju : Barista, Brewing in Sensory: Spodbujali bomo razvoj kavne kulture skozi organizacijo tekmovanj in s tem omogočili rast in napredovanje naših članov.

4. Prisotnost na domačih festivalih: Sodelovali bomo na domačih festivalih in skupaj predstavljali naše združenje ter posamezne člane, kar bo okrepilo prepoznavnost in vpliv naše organizacije.

5. Letno druženje: Enkrat letno bomo organizirali dogodek, namenjen povezovanju in druženju članov, kar bo kreiralo močnejšo in bolj povezano skupnost.

6. Predstavitev v tujini: S svojim delovanjem bomo krepili prisotnost v tujini in promovirali slovensko kavno kulturo na mednarodni ravni.

7. Dobrodelni dogodek:
Organizirali bomo dobrodelni dogodek enkrat letno, s čimer bomo pokazali našo družbeno odgovornost in prispevali k lokalni skupnosti.

8. Izdaja strokovne literature: Načrtujemo izdajo strokovne literature in prevodov, ki bodo članom nudili dodatno znanje in izobraževanje.

9. Povezovanje s gostinsko turističnimi šolami v Sloveniji: Sodelovali bomo s šolami v Sloveniji, s čimer bomo spodbujali izobraževanje na področju specialty kave in razvoj novih talentov.

10. Dodajanje brandinga združenja: Okrepili bomo prepoznavnost in ugled našega združenja s skrbno oblikovanim brandingom.

Z veseljem sporočamo tudi imena novo izvoljenih članov na ključnih pozicijah v našem združenju:
– Klemen Maček: Organizacija dogodkov
– Aleš Gorenc: Stiki z javnostjo
– Nace Šumrada Smole: Blagajnik

Skupaj bomo soustvarjali prihodnost specialty kave v Sloveniji. Hvala vam za vašo podporo in predanost!

Lep pozdrav,
Aleš Gorenc – Stiki z javnostjo
Združenje Specialty Kave Slovenije

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor