Vsaj ima drugačen razlog za pridružitev SKS, toda vse združuje eno: smo skupnost strokovnjakov in entuziastov, ki ima veliko strast in predanost kavi.

Iščete orodja in znanja, ki so potrebna za izboljšanje vaše profesionalne kariere. Morda si želite sodelovati in pomagati pri spremembah v kavni industriji. Mogoče pa iščete način, kako bi povečali svojo mrežo in dvignili osebni ali korporativni vpliv. Vse to in še več je mogoč s članstvom v SKS.

Člani SKS imajo ekskluziven dostop do vodilnih storitev in informacij v industriji, vključno s poslovnimi orodji, raziskavami ter tržnimi poročili in statistiko. Pridružite se in pridobite novo znanje, postanete del kavne skupnosti, pridobite različne popuste do najboljših dogodkov, seminarjev in delavnic.

S tem ko ste del skupnosti SKS imate vi in vaše podjetje veliko prednosti. Tukaj imate nekaj glavnih razlogov, zakaj se članom zdi biti vredno del naše skupnosti:

Mreženje

Dogodki, festivali, seminarji in tekmovanja so le nekatere od možnosti mreženja, ki jih ponujamo našim članom na državni in lokalni ravni.

Zagovorništvo in skupne vrednote

Članstvo v SKS ne pomeni le osebne koristi in večje vrednosti, temveč tudi prispevanje k boljši prihodnosti kavne industrije. Članstvo vam omogoča, da sodelujete pri spremembah, ki jih želite videti, tako da okrepite naš kolektivni glas.

Vidnost industrije

Kot član imate številne priložnosti, ki vam bodo pomagale povečati prepoznavnost in ugled blagovne znamke vašega podjetja.

Skupnost

S članstvom boste dobili dostop do slovenske in svetovne skupnosti ljudi, ki obožujejo in so popolnoma navdušeni nad kavo, tako kot vi.

Tu smo za vsa, da vam pomagamo do uspeha, da pridobite podporo, vire in različne priložnosti, ki vam jih lahko ponudi panoga.

Izberite pravo članstvo zase in poglejte kaj vam ponuja: