O članstvu v SKS

Člani SKS imajo ekskluziven dostop do vodilnih storitev in informacij v industriji, vključno s poslovnimi orodji, raziskavami ter tržnimi poročili in statistiko. Pridružite se in pridobite novo znanje, postanete del kavne skupnosti, pridobite različne popuste do najboljših dogodkov, seminarjev in delavnic.

S tem ko ste del skupnosti SKS imate vi in vaše podjetje veliko prednosti. Tukaj imate nekaj glavnih razlogov, zakaj se članom zdi biti vredno del naše skupnosti:

Mreženje

Dogodki, festivali, seminarji in tekmovanja so le nekatere od možnosti mreženja, ki jih ponujamo našim članom na državni in lokalni ravni.

Zagovorništvo in skupne vrednote

Članstvo v SKS ne pomeni le osebne koristi in večje vrednosti, temveč tudi prispevanje k boljši prihodnosti kavne industrije. Članstvo vam omogoča, da sodelujete pri spremembah, ki jih želite videti, tako da okrepite naš kolektivni glas.

Vidnost industrije

Kot član imate številne priložnosti, ki vam bodo pomagale povečati prepoznavnost in ugled blagovne znamke vašega podjetja.

Skupnost

S članstvom boste dobili dostop do slovenske in svetovne skupnosti ljudi, ki obožujejo in so popolnoma navdušeni nad kavo, tako kot vi.


“… ker je življenje prekratko, da bi pili slabo skodelico kave …”

neznani avtor