Volitve v upravni odbor za mandat 2024 – 2026

Spoštovane članice in člani Združenja Specialty Kave Slovenija,

Z veseljem vam sporočamo novico na pomembne volitve za sestavo novega upravnega odbora Združenja Specialty Kave Slovenija. Upravni odbor predstavlja ključno vodstveno instanco, ki bo oblikovala usmeritve in odločitve naše organizacije v naslednjem mandatu od 2024 do 2026.

Predstavljamo vam izjemno kakovostne kandidate, ki so se odločili kandidirati za vključitev v upravni odbor:

  1. Nejc Knez
  2. Jernej Golja
  3. Klemen Maček
  4. Nace Šumrada Smole
  5. Aleš Gorenc
  6. Sabin Alexandru Minea
  7. Lev Volodarsky

Vsi kandidati so izkušeni in predani člani našega združenja ter imajo bogate izkušnje na področju specializirane kave. S svojim znanjem, strastjo in predanostjo želijo prispevati k nadaljnjemu razvoju in rasti naše organizacije.

Kot članice in člani naše skupnosti imate ključno vlogo pri oblikovanju prihodnosti Združenja Specialty Kave Slovenija. Vaša podpora in udeležba na volitvah sta ključnega pomena za zagotovitev, da bo upravni odbor odražal raznolike potrebe in interese naše članstva.

Volitve bodo potekale do 31.1.2024. Prosimo vas, da si vzamete čas za sodelovanje in izrazite svoje mnenje z glasovanjem. Vaša udeležba je ključna za demokratičen proces izbire vodstvenih organov.

Hvala vam za vašo podporo in sodelovanje v tej pomembni fazi razvoja našega združenja. Skupaj lahko oblikujemo prihodnost Združenja Specialty Kave Slovenija v smeri uspešne, inovativne in povezane skupnosti ljubiteljev specializirane kave.

Svoj glas lahko oddate na povezavi https://forms.gle/7u4sngm4nEZkg8fy8

Z najlepšimi pozdravi,
Združenje Specialty Kave Slovenija

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor